Referenties

“Lenny heeft ons heel goed op weg geholpen, kort na de komst van onze konijntjes. Ook tijdens onze vakantie stond ze voor ons klaar: ze verzorgde de konijntjes dagelijks en trainde ze door ze elke dag op te pakken. We zijn erg blij met de hulp die ze ons heeft geboden.’

– Rona, Pijnacker –

“We kunnen voortaan met een prettig gevoel op pad omdat we weten dat Lenny onze hond Bono prima opvangt, kortom Purrfect Pet Service is een echte aanrader.”

– Mick en Ina, Bleiswijk –

testimonalEllen“Bij het kennismakingsgesprek was er al meteen een goed gevoel en durfde ik de verzorging van mijn kanjers met een gerust hart over te laten aan Lenny. Tijdens de vakantie konden we ze ook nog volgen op Facebook, hoe leuk is dat!”

– Ellen, Pijnacker –


testimonalElsa“Ik kan iedereen Purrfect Pet Service aan raden.
 Het is fijn dat Lenny deskundig is en een achtergrond als dierenartsassistente heeft.”

– Elsa, Rotterdam –

18 thoughts on “Referenties

 1. Purrfect Pet Service is PERFECT!
  Vlak voordat wij op vakantie gingen werd onze kat ziek en dat gaf me geen goed gevoel om de verzorging zo maar aan iemand over te laten. Een vriendin van mij maakte mij attent op het artikel van Purrfect Pet Service in het plaatselijke sufferdje. Een uitkomst! De katten konden lekker in hun eigen huis blijven en werden ook nog eens verzorgd door iemand die van dieren houdt en ook nog eens dierenassistante is… het moest zou zijn. Bij het kennismakingsgesprek was er al meteen een goed gevoel en durfde ik de verzorging van mijn kanjers met een gerust hart over te laten aan Lenny. Tijdens de vakantie konden we ze ook nog volgen op Facebook, hoe leuk is dat! Bij thuiskomst lag er netjes een dagboek klaar waarin Lenny helder aangaf wat ze gedaan had en of er problemen waren. De katten zagen er tevreden uit en dat maakt het baasje ook tevreden. Purrfect Pet Service ik kan het iedereen aanraden! Lenny..chapeau!!

 2. We zijn blij met Lenny, als persoon zowel als professioneel dierenoppas.
  We kunnen voortaan met een prettig gevoel op pad omdat we weten dat Lenny onze hond Bono
  prima opvangt, kortom Purrfect Pet Service is een echte aanrader.

  Mick en Ina
  Bleiswijk

 3. “Lenny heeft ons heel goed op weg geholpen, kort na de komst van onze konijntjes. Ook tijdens onze vakantie stond ze voor ons klaar: ze verzorgde de konijntjes dagelijks en trainde ze door ze elke dag op te pakken. We zijn erg blij met de hulp die ze ons heeft geboden.’

 4. En weer heeft Lenny ons voortreffelijk geholpen. Na de sterilisatie van onze konijntjes zaten we onverwacht met 20 spuitjes medicijnen in onze handen die we in vijf keer, verspreid over 3 dagen, in hun mondjes moesten spuiten. We wisten hier zelf geen raad mee, want ze spartelen behoorlijk tegen! Gelukkig kon Lenny ons onmiddellijk van dienst zijn en hielp ons uit de brand. Ze doet dit liefdevol en met veel ervaring. De konijntjes zijn, mede dankzij haar hulp, snel opgeknapt. Lenny, heel erg bedankt voor je goede zorgen!

 5. Onze kat Elva wordt perfect verzorgd door Lenny, fijn dat ze thuis kan blijven en toch af en toe even met iemand kan spelen tijdens onze vakantie!
  Een hele zorg minder zodat we met een gerust hart kunnen vertrekken.

 6. Lenny heeft tijdens mijn vakantie heel goed voor mijn katers Pablo en Peppi gezorgd. Hoe gek ze op haar waren merkte ik toen ze de sleutel terug kwam brengen. Pablo rent altijd gelijk weg als er mensen binnenkomen. Maar toen hij Lenny hoorde kwam hij gelijk naar haar toe en wilde aangehaald worden. Bedankt Lenny!

 7. Bedankt Lenny voor de goede verzorging van onze kat Pip, fijn dat je 2x per dag langs kwam om met hem te spelen en hem lekker te knuffelen. Wij konden met een gerust gevoel op vakantie en vonden het ook erg leuk om de foto’s op Facebook te zien tijdens de vakantie zodat we het op een afstand konden volgen. Tot de volgende vakantie!

  Gr. Aline

 8. Lenny heeft prima voor onze schapen, kippen en katten gezorgd. Het is een prettig gevoel als je weet dat je beesten tijdens vakantie goed verzorgd worden. Hartstikke bedankt!

 9. Wij zijn erg blij dat Lenny onze honden de aandacht kan geven die zij nodig hebben als wij aan het werk zijn. Onze honden vinden haar erg leuk. Ze is ook flexibel, alles is te bespreken! Heel fijn!

 10. Lenny heeft al 2 vakanties op onze 2 ragdolls gepast 2x per dag. Dit heeft zij met hele goede zorgen gedaan. Onze ragdolls zijn nog wat afstandelijk naar haar, maar dat is voor Lenny juist een uitdaging om ze daar overheen te laten komen. Af en toe ontvangen we een appje met een foto en hoe het gaat. Bij terugkomst staat er altijd een leuke welkom terug kaart, het logboek en is alles netjes achtergelaten. Dank je voor de goede zorgen!

 11. Purrfect Pet Service is ideaal voor wanneer het niet meer mogelijk is voor familie, vrienden of buren om voor je huisdier te zorgen. Wij zijn erg tevreden over de service, de zorg en de randvoorwaarden waaronder onze kat zijn voeding en verzorging heeft gehad tijdens onze vakantie.
  Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar voor onze volgende trip!

 12. Tijdens de kennismaking met Lenny voelde het al gelijk heel vertrouwd. Mijn konijnen zijn inmiddels rond de 6 jaar oud en zo nu en dan eten ze niet, hebben ze pijn, geef ik ze pijnstilling. Het gaf mij een zeer fijn gevoel dat Lenny indien nodig dan ook de juiste zorg kan bieden met haar opleiding en ervaring. Met enorme toewijding en liefde heeft zij voor mijn konijnen gezorgd. Een gezellig welkom thuis kaartje en genoteerd wanneer ze wat gedaan heeft. Ik ben zeer blij dat ik Lenny heb leren kennen en dat ik de zorg voor mijn konijnen met een zeer gerust gevoel aan haar over kon laten. Bij thuiskomst werd dit gevoel nog eens flink bevestigd. Wat een fijn thuiskomen, mijn lieverds prima verzorgd aan te treffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *